Sunday, March 22, 2015

Jalan-jalan Cuti sekolah



Cuti sekolah seminggu ini kami tak kemana. Husband sangat bz dengan tempahan. Anak-anak yang dok Taska saya hantar. Husna tinggal dirumah ajer. Ulangkaji apa yang patut Tapi kesian juga tengok mereka tak bercuti. So saya ambil cuti sehari . Jalan2 di Kl. Sempat la pergi tengok movie Cinderellla ditempat kegemaran kami Pavillion. Jalan2 cuci mata. Malamnya pula anak2 nak makan stimboat. So Layan Jonny's Bukit Raja. Ohhh mereka sgt excited nak masak semua bahan stimboat tu. ok..layan kan ajer..

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)